Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Το μίσος, δύω


Η κ. Σάντρα Αλευρά είναι τραβεστί. Εν ονόματι της δημοκρατίας του λόγου που της παρέχει το Σύνταγμα, προέβη σε χαριτωμενιές και σε βαρυσήμαντα μηνύματα στην πλατφόρμα twitter, ξορκίζοντας το μίσος που έχει, κάνοντάς το λεζάντα για αχόρταγους φοιτητές του ψυχιατρικού κλάδου. Η κ. Αλευρά εκτός του παραπάνω τσιτάτου, πρότεινε με σθένος την κρεμάλα για τους αλλοδαπούς, την επαναφορά της θανατικής ποινής καθώς και την μαζική σφαγή των λαθρο-μεταναστών και μεταναστών της χώρας μας. Καταλαβαίνω την διαταραχή της μειονότητας στο να διαμμορφώνει το δικό της κουκούλι για προστασία, την απουσία οποιουδήποτε ελέγχου και λογοδότησης προς χάριν ιδιαιτερότητας και underground κουλτούρας, την δημιουργία μιας προσωπικής ιστορίας σε κάποιο off-shore νησί για να αποφεύγονται τα βαθύτερα συμπλέγματα και κατάλοιπα που αφήνει μια αλλαγή σε συμπεριφορά και συμμόρφωση με έναν καινούργιο εαυτό. Παρόλα τα παραπάνω η κ. Σάντρα Αλευρά στο gay pride θα ενδυθεί το φαντεζί φόρεμα της μακαρίτισσας Βουγιουκλάκη και θα ουρλιάζει για τα δικαιώματα των τρανς εν Ελλάδι, εξοβελίζοντας στο πυρ το εξώτερον οποιαδήποτε αντίθετη άποψη, μακαρίζοντας την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας σε μια χώρα που τρώει τα παιδιά της σε ανισότητα και εθελοτυφλισμό. Η κ. Αλευρά θα απαιτήσει την εφαρμογή αιτημάτων και πληρεξούσιων προτάσσοντας τα ψεύτικα πλαστικά στήθη της στον βωμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Η ίδια ουρλιάζει και διαρρηγνύει τα ιμάτιά της για την ακτιβιστική της δράση θυμίζοντας τον χουντικό Παπαδόπουλο που έφτιαχνε δρόμους και όργωνε την Ελλάδα με κλαρίνα και περικεφαλαίες ως άλλοθι, κρύβοντας το μεγαλούργημά του σε Μακρόνησο κι άλλες νήσους. Πιστεύω ότι η κ. Σάντρα Αλευρά έχει εξαντλήσει την λεγόμενη ακτιβιστική της δράση στην ξανατοποθέτηση σκουλαρικιού στον αφαλό της όπως χαριτωμένα μοιράζεται την είδηση αυτή με τους cyber συνδαιτημόνες της. Αρχίζω να νομίζω ότι το gay αναγνωσταριό αντιλαμβάνεται κάπως την αναπηρία του να είσαι διαφορετικός, συγκεκριμένα ομοφυλόφιλος, λεσβία, αμφιφυλόφιλος, τρανς στην Ψωροκώσταινα του 2011. Εμείς οι ίδιοι με το παραπάνω παράδειγμα βγάζουμε τα μάτια μας κι μετά τρέχουμε σε αλάνες και δρόμους ζητώντας τα αυτονόητα αλλά πλέον έχουμε ήδη γίνει κλόουν στα μάτια του φοβισμένου και υποκριτικού κοσμάκη. Ως παραβολή είμαστε οι ίδιοι, οι αδερφές που προχωρούμε με το καροτσάκι και βάζουμε τρικλοποδιά στην άλλη αδερφή με το μπαστούνι που προσπαθεί να ορθοποδήσει από ρατσισμό και απαξίωση. Όσον αφορά την κ. Σάντρα Αλευρά η παρούσα ανάρτηση μόνο καλό μπορεί να της κάνει. Καλό στην ίδια την διευρυμένη παθητική πελατεία της. Διότι η Σάντρα είναι ενεργητικός.

79 σχόλια:

Kος Μηδενικός είπε...

Μα elf μου, ποιος σου είπε ότι ο ρατσισμός είναι προνόμιο μόνο των κατεχόντων ή των προνομιούχων; Η ιστορία έχει δείξει, ότι ρατσιστικές συμπεριφορές έχεις κυρίως από εκείνους που θα περίμενες να έχουν κατανόηση. Έχεις δει για παράδειγμα Αλβανό να κράζει Πακιστανό ή Μαύρο; Ο Ιονέσκο θα αδυνατούσε καν να το διανοηθεί...

Ανώνυμος είπε...

Πάνω που θα λεγα το ίδιο. Κι εγώ θα περίμενα κατανόηση από ομάδες πληθυσμού με τέτοια ζητήματα. Αμα το ερμηνεύσω ψυχολογικά, φροϋδικά, μου φαίνεται κάπου στο βάθος σαν σιχαμάρα προς τον ίδιο της τον εαυτό. Το βρίσιμο αυτό δεν έχει βάθος, είναι ξέσπασμα, σαν να διώχνει από πάνω της μια κατάρα. Καλά λες ότι καλό θα της κάνει.

Кроткая είπε...

εχμ, "this user doesn't exist" ?!?!
wtf?

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Πρέπει να φτιάξω twitter.

Я верю в Сталина είπε...

Τί είναι το twitter?????

mahler76 είπε...

ευτυχώς που δεν έχω twitter και facebook. Επίσης αυτό που όλες οι τραβεστί είναι τοπαράδες έχει καταντήσει μέγιστο αστείο.

Όσο για την ουσία του θέματος, το ότι κάποιοι βγάζουν τα κόμπλεξ και τα απωθημένα της παλαιότερης περιθωριοποίησης τους σε ομάδες που για κάποιους λόγους κλήθηκαν να πάρουν την θέση τους στον κοινωνικό πάτο, είναι γεγονός που ανέκαθεν συμβαίνει. Σύνηθες είναι επίσης, άτομα που για κάποιο λόγω βρίσκονται κοινωνικά περιθωριοποιημένα να ενστερνίζονται με πάθος ακραίες "πατριωτικές" θέσεις θέλοντας έτσι υποσυνείδητα να νοιώσουν μέλη της κυρίαρχης κοινωνικής τάσης.

Τέλος, η απέχθεια που υπάρχει μεταξύ τραβεστί και αδερφών είναι γνωστή παρά τα όσα θέλουν να λένε οι αδερφές της πολιτικής ορθότητας τύπου LGBT, οπότε τα πουστάρες, πούστηδες κλπ που διαβάζω στις twittιές της μαντάμ δεν με εκπλήσσουν καθόλου.

χαζούλης είπε...

Έχω ένα πόνο στην κοιλιά μου
τη νιώθω να εγκυμονεί
θ' απλώσω στην ταράτσα τ' άντερά μου
με μανταλάκια χιαστί
και θα κρεμάσω τα ερμαφρόδιτα μωρά μου
η πρώτη μάνα τραβεστί

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

όντως χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και κοινωνιολογικής ανάλυσης. νομίζω όμως πως είναι θέμα συγκεκριμένου προβλήματος, συγκεκριμένου χαρακτήρος και συγκεκριμένης παιδείας.
αδυνατώ να πιστέψω πως όλοι-ες έτσι σκέφτονται και εκφράζονται…

mahler76 είπε...

@ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ
και που να ακούσεις Αλβανούς στην περιοχή που μένω να κράζουν που γεμίσαμε Πάκιστανούς!!!

the elf at bay είπε...

@Zero Point

Με θυμώνει η σιωπή του αδερφάτου σε τέτοιες συμπεριφορές. Κατά τα άλλα η απελευθέρωση μας μάρανε.

@Αλέξανδρος Δελάρζ

Απίστευτη αναπηρία.

@Κρότκαγια

Μάλλον θα κατάλαβε τι μαλακία έκανε (που αμφιβάλλω) ή θα την έκραξαν οι άλλες τραβεστί.

@Ερωτευμένη Σχιζοφρενής

Άντε ρε παιδί κι κάνε follow!

@marco

Με δουλεύεις;

@μαλεράκος

Της μανδάμ καλύτερα!

@χαζούλης

Τζίμης forever!

@ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ

Αν ήξερες τι αναπηρία κρύβεται στο αδερφάτο θα έσβηνες τον λύχνο σου.

@μαλεράκος ξανά

Ναι έχω ακούσει αφού κι εγώ μένω στο περιβόητο κέντρο....

Narabuko είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Narabuko είπε...

Καλά η τρικυμία εν κρανίω των ελλήνων καλά βαστά. Το σ/κ διαπληκτιζόμουν με αφορμή την απόψη μου πως ανέκαθεν οι έλληνες ήταν ξενοφοβικοί και ρατσιστές.
Περιστατικό α)Στο λεωφορείο μεσόκοπες κυρίες κράζουν τους μετανάστες. Από την κουβέντα προκύπτει πως η μία είναι εξ αλβανίας(όλοι θυμόμαστε τι έχουν τραβήξει και αυτοί από τους ελληνάρες). Με την αποκάλυψη της καταγωγήςτης, γυρνάει η ελληνίδα και της λέει: εσείς είστε νοικοκυραίοι, κάνατε οικόγένειες, δουλέψατε, δεν μας ενοχλήσατε. Αυτοί οι "μαύροι"πακιστανοί κτλ βλέπετε τι είναι!!!
Περιστατικό β) Σήμερα στο λεωφορείο ξανά. Γραία δικαιώνει τους χρυσάυγουλους και τις επιθέσεις τους. Να τους ξεπαστρέψουν, να γυρίσουν στη πατρίδα τους κλπ Στη συνέχεια της κουβέντας, σοκαρισμένη για τις επιθέσεις των ΜΑΤ, λέει πως δεν είναι σωστό, αυτοί δεν είναι κουκουλοφόροι που βαράνε, οι κουκουλοφόροι είναι ασφαλήτες κλπ.
Συμπέρασμα: (φυσικά αυθαίρετο και γουστάρω για αυτό) Ο νεοέλληνας έχει πολιτική σκέψη τηγανητού αυγού και ενίοτε ομελέτας....

con la tabakiera bajomasxala είπε...

Απιστευτη αναρτηση και ακομη καλυτερη η αναλυση σου.

Θεωρητικα παντα, καποιος θα περιμενε οτι κοινωνικες μειοψηφιες θα εχουν ανπτυξει εκτενεστερα καποια κοινωνικοπολιτικα ενστικτα και κατ επεκταση εννοιες οπως η αλληλεγγυη, ο σεβασμος κτλ. και μιλωντας για το LGBT κινημα (κινημα? χαχα), QUEER ομαδες κτλ εχουν κοινωνικη υποχρεωση να παρουν θεση για τα τεκταινομενα του τελευταιου διαστηματος. Ξεχασε ο κοσμος τις δολοφονιες ομοφυλοφιλων απο τους ναζι? Τις φυλακες, αποκλειστικα για ομοφυλοφιλους παρακαλω!, που υψωσε ο Φρανκο στην Εξτρεμαδουρα? Τις επιθεσεις φασιστοειδων σε gay ανα τον κοσμο? Αλλα που. Ας οψεται το gay lifestyle και η γενικευμενη ιστορικη ληθη.

Δε μου προκαλουν εντυπωση τα λεγομενα του συγκερκιμενου κουφιου ατομου. Το 90% των ομοφυλοφιλων που εχω γνωρισει κατατασσεται στο 80% της αδιαφορης, ανιστορητης και μισαλοδοξης κοινωνιας στην οποια ζουμε. Δεν εχω κανενα κοινο μαζι τους.

Ο σεξουαλικος προσανατολισμος, δε με κατατασσει αυτοματα στο πλαι ολων των gay. Δεν ειναι ικανος για να πορευτω μαζι τους. Οπως αλλωστε δεν εχω κατι κοινο και με καποιον που, σαν και εμενα, το αγαπημενο του φαγητο ειναι τα ρεβυθια για παραδειγμα. Το συγκεκριμενο ατομο ειναι ενας εν δυναμει εχθρος μου, στον αγωνα που εγω ο ιδιος εχω επιλεξει να κανω. Οπως και πολλοι αλλοι gay, bi, strαight, λεσβιες και αφυλοι. Γι αυτο το λογο, και για χιλιαδες αλλους, δεν συμμετεχω στο πανυγηρακι του Pride.

Πολλα ειπα. Συγχαρητηρια για το μπλογκ σου.

the elf at bay είπε...

@Narabuko

Είμαστε για τον πούτσο.

Στείλε μου λινκ το μπλογκ σου. Δεν σε βρίσκω.

@con la .....Η αναπηρία του gay χώρου είναι απαράμιλλη. Ειδικά για το gay pride έχω πει την άποψή μου. Είμαι κατά. Καλώς σε βρήκα!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Τρανς σαπίλα και διαστημική αποβλάκωση!
Δυστυχώς, πλέον δε περιμένεις τίποτα και από κανέναν.

Η σαπίλα και ο γενικότερος ευτελισμός της χώρας δείχνει να διασκεδάζει τους γλοιώδεις και αναξιοπρεπείς κατοίκους της.

Εχει και ερώτικα μεθαύριο, οπότε να ευκαιρία για άλλη μία πούτσα!

the elf at bay είπε...

@ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Ναι, συμφωνώ.

nikolas είπε...

ας απομονωθούν επιτέλους οι Σάντρες που διαιρούν τις μάζες και σφυρηλατούν τη θεμελίωση της ρατσιστικής ιδεολογίας!

A Walk To Remember είπε...

χαχα ημουν σιγουρη οτι θα το σχολιαζες εκτενως
;)
αα ρε αθανατο twitter

the elf at bay είπε...

@nikolas

Νά' ταν έτσι απλό....

nikolas είπε...

elf είναι απλό! τέτοιου είδους προβοκατόρικες ενέργειες μπορούν να ελλατωθούν αλλά με τη συμμετοχή όλων.
οι μάζες δεν υπακούν σε είδωλα, τα είδωλα πρέπει να υπακούσουν επιτέλους στις μάζες

Provato είπε...

ο τίτλος σου, αριστούργημα! τα λέει όλα...

the elf at bay είπε...

@A Walk To Remember

Και λίγα έγραψα.

@nikolas

Ποια συμμετοχή; Ποιων; Εδώ το 50% των πολιτών είναι υπέρ των κακοποιήσεων που έγιναν σε μετανάστες.

@provato

Είναι παράφραση από κάτι άλλο αλλά δεν το λέω, κλοπιράιτ, ξέρεις....

nikolas είπε...

η μαζική και ακατάπαυστη προπαγάνδα φέρει καρπούς...
όμως νομίζω πως η λαοθάλασσα που κατεβαίνει στις πορείες, αν και μειωμένη τώρα τελευταία, δεν είναι έρμαιο των δημοσκοπήσεων... νομίζω πως αν χαθεί η αισιοδοξία της πάλης, η αδράνεια την αντικαθιστά...

Αμερικλάνος είπε...

Μου έταξες θάνατο στην Κινέζα και μου δείχνεις την κυρία φαρίνα? Τς τς τς τς.

Είναι σωστή πάντως η παρατήρησή σου. Και οι Κινέζοι να δεις πως εκνευρίζονται με τους Ταϋλανδέζους και τους Κορεάτες επειδή λέει δεν μιλάνε καλά αγγλικά, άρα τι θέλουν στην Αμερική? Τι να τους πεις τώρα.

the elf at bay είπε...

@nikolas

Aς αισιοδοξούμε λοιπόν. Το μόνο που μας μένει.

@Αμερικλάνος

Καλά ρε ολόκληρο ποστ έκανα για την Κινέζα μου λες ακόμα; Για αυτό σου λέω: Ξεπάστρεμα.

Unknown είπε...

Από τρελές τι περιμένει κανείς;

the elf at bay είπε...

@bear

Αυτές οι τρελές όμως και οι ακτιβιστές του κώλου γαμάνε την όλη υπόθεση. Θέλουμε κι υιοθεσία τρομάρα μας....

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Υπάρχει σε ένα τοίχο εδώ στην Δράμα γραμμένο το εξής: Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες κι εμείς ρατσιστές.....
Κράζουν και οι αδελφές ψυχές.... Μια χαρά μας βρίσκω.... Η λογική του παραλόγου....
Την καλησπέρα μου!!!!!

the elf at bay είπε...

@stavroulazerva

Οι αδερφές ψυχές για αυτό τον λόγο λέγονται 'αδερφές': Υπάρχει πολύ κάρβουνο ακόμα.

Ephemeron είπε...

Τρανη αποδειξη του γιατι ειμαι 100% εναντια σε πλαστικες εγχειρησεις!
Υπαρχει παντα κινδυνος, η σιλικονη να φυγει απο το στηθος, να παει προς τα πανω και να αποπνιξει εντελως τον εγκεφαλο!

dsquared είπε...

@Mahler
Εγω παλι πως και δεν εχω ακουσει τιποτις που μενω κεντρο??? Μονο κατι μπατσοι γουρονια δολοφωνοι...

din

mahler76 είπε...

@dsquared
μα εγώ δεν μίλησα για το κέντρο, για την Νίκαια που μένω μίλησα :)

Είδωλο είπε...

Eγω δεν καταλαβαινω, το οτι ειμαστε ομοφυλοφιλοι και ισως καποιοι απο εμας εχουνε βιωσει τον κοινωνικο ρατσισμο αυτο σημαινει οτι πρεπει να συσπειρωθουμε υπερ και του φυλετικου ρατσισμου?

Στο κατω κατω, οταν οι Ελληνες μεταναστευαν βγηκαν ποτε να σκοτωσουνε κανεναν?

think about that.

Και το ποιον γαμαει η Σαντρα και η καθε Σαντρα δεν εχει να κανει με το ρατσισμο.

Kατι μαλλον που δεν κατανοειτε γι αυτο και το ευφυέστατο σχολιο περι σεξουαλικων ρολων, που δειχνει το ποσο ενοχικα λαβανετε και εσεις την ιδια σας την υπαρξη.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Κάθησα και έφτιαξα λογαριασμό twitter για να κάνω χάζι σε αυτή τη γραφική, και εκείνη έσβησε το λογαριασμό της;

Προβοκάτσια

x-oyranoy

Υπάρχει δηλαδή διάκριση και ρατσισμός που είναι δίκαιος και αποδεκτός;

Με την ίδια λογική, μπορεί κάποιος να επιχειρησει πογκρόμ εναντίον των γκέυ ή των τραβεστί επειδή κάποιος από αυτούς είχε βιάσει ή σκοτώσει πελάτη, εραστή ή φίλο;

Manolog3 είπε...

Τα μυαλα δεν εχουν να κανουν με τις σεξουαλικες προτιμησεις του ατομου. Αμα εισαι μαλακας, ειτε streight ειτε gay ειτε τη βρισκεις μονος/η σου το ιδιο μαλακας παραμενει, δεν αλλαζει.

Μακαρι κανοντας σεξ να μας εμπαινε και μυαλο. Αλλα που... (τσα). Το κακο ειναι πως αυτα τα μυαλα υπαρχουν γυρω μας και αυτες οι ιδεες εξαπλωνονται μερα με τη μερα και ειναι πολυ κριμα να βλεπεις πιτσιρικαδες, φορανε μπλουζες της Χρυσης Αυγης και λενε μαλακιες!!

stella είπε...

oso ratsistria einai ayti,allo toso ki esy poy grafeis ti kanei h oxi sto krevvati tis
episis den mporeis na tsoyvaliazeis oles tis trans epeidi mia egrapse fasistika sto twitter
genika varethika tis aderfes me tis "gravates" tis orthotitas poy krazoyn trans
stin teliki thelei kotsia h foysta koykla moy!
an mporeis valtin!!!

p.s oso gia tin dis alevra einai anekdiigiti alla exei dikaiwma na exei apopsi nomizw.
ektos an to thewreis ki ayto pronomioi mono ton "kanonikwn" san esena aderfwn!!!

PiciFriki είπε...

tweet-tweet!

Kwlogria είπε...

Άφωνη!

DaisyCrazy είπε...

Όταν είσαι θύμα αποκλεισμού το λογικό είναι να συμπάσχεις με άλλα θύματα που αποκλείονται σαν εσένα για άλλους ίσως λόγους, αλλά νιώθουν την ίδια περιθωριοποίηση και βία στο πετσί τους.

ΌΜΩΣ ο άνθρωπος δεν δουλεύει συχνά με τη λογική αλλά με το θυμικό. Και όσο περισσότερη βία και απόρριψη έχει δεχτεί τόσο περισσότερη εκφράζει και εκτοξεύει σε κάποιους λιγότερο αποδεχτους από τον ίδιο.

Σε αυτό το πλαίσιο κατανοώ το μίσος και την επίθεση της συγκερκιμένης, που δείχνει οτι κι ίδια ήταν κάποτε θύμα, πριν μετατραπεί σε θύτη.

Φυσικά δεν την δικαιλογώ μ'αυτό που γράφω και ούτε συμφωνώ μαζί της. Κάθε άλλο! Και ο τρόπος που εκφράζεται δείχνει την εμπάθεια και τη μισαλλοδοξία που τη διακατέχει.

the elf at bay είπε...

@Ephemeron

Για την συγκεκριμένη θα συμφωνήσω.

@x-ouranoy

O ρατσισμός έχει πολλά ποδάρια και προσωπικά τα λαμβάνω όλα υπόψιν.

@Ερωτευμένη Σχιζοφρενής

Σου έκανα follow και συμφωνώ με το σχόλιό σου στον x-ouranoy.

@Manolog3

Συμφωνώ.

@stella

Καταρχήν καταλάγιασε τον θυμό σου γιατί είναι πρωί και θέλω ηρεμία:-)

Ποιος σου είπε ότι τσουβαλιάζω τις τρανς; Η ανάρτηση έγινε καθαρά και μόνο για την συγκεκριμένη που έγραψε τις συγκεκριμένες κοτσάνες.

Γραβάτες δεν φοράω ούτε είμαι πολιτικά ορθός, την γνώμη μου είπα έστω κι αν αυτό τσούζει από ό,τι βλέπω.

Φούστα δεν θα έβαζα ποτέ, κότσια χρειάζεται κι αυτός που είναι gay και ζει με αυτό στο ελλαδιστάν του 2011. Γιατί εξισώνεις τα κότσια με την φούστα;

Σαφώς ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη. Η κ.Αλευρά έχει αγένεια και ρατσισμό. Το να λέμε ό,τι θέλουμε, όπως το θέλουμε, με όποιο τρόπο θέλουμε θέλει πολλή σκέψη που συνάδει με το δημοκρατικό ήθος κάτι που η κ.Αλευρά όπως κατάλαβες το έχει χάσει.

Κανονική αδερφή δεν υπάρχει. Μόνο αδερφές υπάρχουν.

Ρίξε κάνα χαρτί τώρα στους συν-bloggers σου κι πες την προσευχή τρις.

@PiciFriki

Χαχα!

@kwlogria

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

@DaisyCrazy

Η απόλυτη αναπηρία!

Unknown είπε...

Α, όλα κι όλα, αν είχαν όλοι το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, θα είμασταν όλοι ίδιοι!

the elf at bay είπε...

@Darthiir the Abban

Βρε η διαφορετικότητα να υπάρχει, η σχιζοφρένεια είναι το θέμα.

ola de palabras... είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
the elf at bay είπε...

@Αθηνά

Ναι ο Manolog3 τα είπε σωστά και τσουβαλάτα.

ola de palabras... είπε...

Χμ, συνωστισμό βλέπω! Και ατόμων και απόψεων. Φαντάζομαι θα τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση η κ. Αλευρά, αφενός μεν, με την έκταση που πήρε το μήνυμά της και αφετέρου δε, με το ότι ασχολούνται τόσοι άνθρωποι με το άτομό της.
Όσον αφορά το θέμα της συζήτησης δεν θα επεκταθώ διότι ήδη με έχει καλύψει ο Manolog3 με τα γραφόμενά του.

the elf at bay είπε...

@Αθηνά

Με παιδεύεις με τα γράψε-σβήσε!

ELvA είπε...

Κριμα που καποιοι αντι να σκεφτονται και να δειχνουν συμπαρασταση σε αλλες μειονοτητες μιλανε με ρατσιστικο μενος χωρις να καταλαβαινουν τιποτα! :(

alepouda είπε...

Αμφιβαλλω αν το account ηταν for real. Δεν αμφιβαλλω καθόλου ομως στο οτι θυματα ρατσισμου απο τους Χ μπορουν να ειναι θυτες απέναντι στους Ψ.
Ειναι οξύμωρο αλλα ισχύει, ισως γιατι η ικανότητα της ενσυναισθησης δεν ειναι χαρακτηριστικο όλων των ανθρώπων. Αν μαλιστα συνδυάζεται με ημιμάθεια και χαμηλό IQ εχεις το blueprint του ρατσιστή, ανεξαρτητα σε ποια ράτσα ή κοινωνική θέση ανήκει.

the elf at bay είπε...

@Elva

Κι όμως.

@alepouda

Καλώς την. Έχεις δίκιο για αυτά που λες αλλά δεν νομίζω το acccount να ήταν fake. Πριν από μένα πρόλαβε η Lifo και την έκραξε. Εγώ βέβαια το εμαθα μετά.

ola de palabras... είπε...

Ο/Η the elf at bay είπε...

@Αθηνά

Με παιδεύεις με τα γράψε-σβήσε!

17 Μαΐου 2011 3:54 μ.μ.

Συγγνώμη... Δεν θα ξαναγίνει. Τώρα ξέρω τι είναι το κουβαδάκι που βλέπω αριστερά κάτω από την ημερομηνία...

the elf at bay είπε...

@Αθηνά

Μόνο μην το πάρεις σε καμιά παραλία και το χάσω!!!!!!! χαχαχαχα

ασωτος γιος είπε...

ηθελα να γραψω πολλα αλλα βαριεμαι εξαλλου εχω κανει αναρτησεις και στο email μου εχω βρει πολλα υβριστικα για τις θεσεις μου, δεν ειμαι ξενοφοβικος απλα αυτη η χωρα κι αυτο το κρατος παιδια δεν αντεχει ουτε τους ελληνες να ζησει το βλεπετε
ολα τ αλλα ειναι θεωριες που τις λεμε στις παρεες
η ζωη ειναι κει εξω κι εφοσον δεν ειναι στη γειτονια σας , δε σας παρεξηγω
Τωρα αυτη η κοπελια -να την καμει - ο θεος εχει δικαιωμα να βριζει και να λεει οτι θελει οπως κι εμεις που την κρινουμε οπως ολοι
Συμφωνω απολυτα με τον Κουνδουρο και τις θεσεις του
οχι βια οχι ρατσισμος αλλα λογικη
η λογικη λεει οτι πρεπει να υπαρξει σχεδιο για ολους και τουε ξενους που ηρθαν εδω αλλα και για το κεντρο
δεν υπαρχει τιποτα απο τα δυο
αν αυτο το κοριτσι ας πουμε εχει ζησει τη βια απο μεταναστες μπορει να νιωθει και ετσι
εμενα ας πουμε πριν 2 χρονια μου ζητησανε λεφτα στο δρομο με μαχαιρι
και τη γλυτωσα γιατι περασε εντελως τυχαια περιπολικο στην αχαρνων
την γλυτωσα ομως

the elf at bay είπε...

@ασωτος γιος

Σαφώς η ζωή είναι εκεί έξω κι αν μένω κι εγώ κέντρο ποτέ μου δεν είχα κάποιο περιστατικό βίας.

Το ότι έχουμε το δικαίωμα να βρίζουμε και να λέμε ό,τι θέλουμε ισοδυναμεί με αγένεια και φασισμό. Τρανό παράδειγμα η κ. Αλευρά. Δηλ. αν έλεγε για το τι όμορφα ήταν στα κρεματόρια τι έπρεπε να κάνω;

ασωτος γιος είπε...

και καλα κανεις αλλα πως το βρηκες?

the elf at bay είπε...

@άσωτος γιος

Την έκραξε η LIFO πρώτα. Δες: http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/24888

Αν διαβάσεις τι γράφει δεν φταίω εγώ για καμία ανήκεστο βλάβη.

mahler76 είπε...

@άσωτος γιος
Aν τα ίδια σχόλια είχε κάνει ένας Χρυσαυγήτης δεν θα είχε ασχοληθεί κανείς μαζί του νομίζω. Όμως ένα άτομο που έχει βιώσει και βιώνει ρατσισμό και μίσος είναι ανεπίτρεπτο να έχει μέσα του τέτοια κακία. Φυσικά και είναι ελεύθερη να τα πιστεύει πραγματικά και να τα εκφράζει δημόσια. Ομοίως όμως δικαιούται και ο καθένας να της ρίχνει το ανάλογο κράξιμο.

stella είπε...

εχει και ειρωνια ο πουστης βλεπω!
εμεις και χαρτια ριχνουμε αλλα δεν ασχολουμαστε με το τι κανει ο αλλος στο κρεββατι του
αυτο το κανουν μονο οι παλιοπουστες κι αυτες που δεν βγηκαν ακομη απο την ντουλαπα
μικρη χαζη αδερφη!!!!

stella είπε...

και σταματα να αναφερεις τις τρανς με το αρσενικο ,ανοητη αδερφη!!

PseudοNeo είπε...

@stella

"θέλει κότσια η φούστα κούκλα μου!"
φοβερή!

"θέλει αρχίδια η φούστα κούκλα μου!" θα πήγαινε καλύτερα ομολογώ

οι υπεργενικεύσεις είναι φασισμός, κατά τα άλλα όσο έχει άδικο που τσουβαλιάζει όλους τους μετανάστες άλλο τόσο έχουν και όσοι δημιουργούν ψευδαισθησιακές παρηχήσεις της σεξουαλικής ταυτότητας με μια ευρύτερη κοινωνική θέση το λεγόμενο halo effect(είναι τραβεστί άρα θα πρέπει να είναι φιλελεύθερη,προσκείμενη στις μειονότητες, να βλέπει "Πρωταγωνιστές" κλπ κλπ κλπ! Says who?

the elf at bay είπε...

@μαλεράκος

Έχεις απόλυτο. Αφού γουστάρει ο καθένας να λέει ό,τι κοτσάνα του κατέβει θα ακούει και την άλλη άποψη.

@stella

Το να αποκαλείς έναν πούστη με το προσωνύμιο 'πούστης' πού εξυπηρετεί;

Δεν ασχολήθηκα με κανενός το κρεβάτι, την άποψή μου εξέθεσα που όπως βλέπω πονάει ακόμα.

Η καραμέλα 'της ντουλάπας' υπενθυμίζει τον φασισμό του αδερφάτου και του δήθεν 'ακτιβισμού' του. Όπως καταλαβαίνεις η κοινωνία δεν πρόκειται να δεχθεί τέτοια υστερία όπως την δική σου.

Με το θηλυκό θα τις αναφέρω όταν φτιάξουν μουνί. Η συγκεκριμένη που έκραξα έχει ακόμα πούτσο. Να αποκαλώ μία ημιτελή γυναίκα με θηλυκό πρόσημο; Οξύμωρο είναι.

Τέλος για ακόμα μια φορά σου υπενθυμίζω ότι δεν υπάρχουν ανόητες αδερφές. Υπάρχουν αδερφές. Σκέτο.

Να σου πω κάποιο αριθμό μπας κι δεις τίποτα; Έχω προτίμηση στις μεγάλες αρκάνες.

the elf at bay είπε...

@PseudoNeo

Halo Effect. Το κατάλαβες τώρα, μαρή stella;

les_boi είπε...

δυστυχώς το να βρίσκουμε τρανς ρατσίστριες ή Αλβανούς ρατσιστές όπως αναφέρθηκε και σε κόμμεντ τις περισσότερες φορές αποτελεί ευκαιρία για να εκφραστεί τρανσφοβία και/ή ρατσισμός και αυτό δυστυχώς έγινε και σε αυτό το ποστ...
νομίζω πως η τοποθέτηση της κ. Γαλανού με καλύπτει απόλυτα http://www.transs.gr/news1.php?nid=1926

the elf at bay είπε...

@les_boi

Αν κατάλαβες ότι το ποστ πάσχει από τρανσφοβισμό μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις. Μου θυμίζεις τους ακτιβιστές: Σε οτιδήποτε αντίθετο ακούγεται σε αποκαλούν ομοφοβικό. Έλεος.

Stella Fox είπε...

elf at bay...
Υποκλινομαι!!!! Είσαι θεός! (κι αυτό πάει στις απαντήσεις σου όχι μόνο στην ανάρτηση)
...ξέρω θα καταντήσω γραφική έτσι όπως σε θαυμάζω κάθε φορά.....
Τι να κάνω? όταν αισθάνομαι κάτι το λέω.
Τα σέβη μου.

the elf at bay είπε...

@Stella Fox

Τα συγχαρητήρια στην Google για το μπλόγκερ. Αν και δεν θα είμαι για πολύ ακόμα εδώ.

stella είπε...

παραδεξου οτι μισεις τις τρανς
τι θεωρεις κατι που δεν μπορεις και δεν θες να εισαι
αλλα να αναγνωριζεις το δικαιωμα σε ολους να εχουν αποψη εστω ρατσιστικη
αλλα το να αναφερεις αν ειναι ενεργιτικη η παθητικη καποια και οτι οποια δεν εχει μουνι δεν την προσφωνεις με θυλικο ειναι ραστσιστικο

υ.γ Εγω εχω λοιπον ολα τα χαρακτηριστικα του θυλικου αλλα δεν θεωρω οτι ειμαι διαφορετικη
στην τελικη εγω τα @@ τα αφησα λονδινο αλλα εσυ τα εχεις ακομη στο μυαλο σου!!
προσεξετο!

the elf at bay είπε...

@stella

Δεν μισώ καθόλου τις τρανς. Απλά έχω απορίες που βαφτίζονται ρατσισμός και τρανσφοβία.

Όσον αφορά τα @@ μάλλον έχουν πειράξει εσένα που ακόμα τα φοράς. Νοητικά. Ή ρεαλιστικά. Με μπέρδεψες.

Τα λέμε.

stella είπε...

Οχι εγω εχω κανει διορθωση φυλου,στο μυαλο δεν κανουν ακομη να σε στειλω!
επισης με την τρανσοφοβια που εχεις κανονισε να βρεις εκει που διδασκεις κανα τσουρμο τρελλες να σε ξεφωνιζουν!!

the elf at bay είπε...

@stella

Οπότε: Το μουνί σου και δρόμο!

stassa είπε...

Ωρη Στελλα, εδω τ' αφηκες τα @@ σου, γι αυτο εχει τετοια κινηση; XD
Elf at bay η προκαταληψη σου φαινεται σ' αυτα που λες για πλαστικα βυζια και για τη διαταραχη της μειονοτητας και τα κομπλεξ της αλλαγης κλπ. Για να κραξεις μια βλαμεγκω στο τουιτερ παιρνεις παραμαζωμα ολες τις τρανς γενικα κι αοριστα. Αυτο παραπεμπει σε ανθρωπο που απλα εψαχνε αφορμη να βγαλει τ' απωθημενα του.
Οσο γι αυτα που λες στη Στελλα οτι "τσουζει" και "ποναει" το ποστ σου, αυτα ειναι επιπεδου νηπιαγωγειου. Αν κατι που λες ενοχλει, μπορει να ειναι επειδη ειπες μεγαλη αληθεια, μπορει και να ειναι επειδη ειπες μεγαλη μαλακια.

Stella Fox είπε...

γιατί δεν θα είσαι????

@Στελλα & Stassa: Ρε κορίτσια,
χαλαρα.... όλοι την γνώμη μας λέμε.... δεν νομίζω οτι ανέφερε ποτέ οτι έχει πρόβλημα με καμμία ομάδα συγκεκριμένη....
απλά ενοχλήθηκε με το "φρασεολόγιο" της Κυριας Αλευρά.
Αποψή του... (και δική μου εδώ που τα λεμε...θα μ'ενοχλεί πάντα όποιος φανατικά καταφέρεται εναντίων κάθε "ιδιαίτερης" ομάδας ανθρώπων...)
Καλησπέρες.

the elf at bay είπε...

@stassa

Αυτό προσπαθώ να πω τόση ώρα: ΔΕΝ γενίκευσα για τις τρανς αλλά μόνο για την κ.Αλευρά ήταν το ποστ.

Τώρα για την γενική πετριά που βαράει το συνάφι μας το καταλαβαίνεις κι μόνη σου, μεταξύ κατεργαρέων κι η ειλικρίνεια. Η πλήρης υστερία.

Μην απαντήσεις γιατί θα διαφωνήσεις. Κατά βάθος όλοι/όλες γνωρίζουμε τα κενά μας τα οποία είναι κι εφιαλτικά πολλές φορές. ΌΛοι μας εξυπηρετούμε κάτι. Αυτό το κάτι ας το καλυτερέψουμε τουλάχιστον.

@Stella Fox

Κουράστηκα με τα του φύλου. Πίσω στα κοινωνικά!

stella είπε...

Ουτε τα @@ να πεις ναι το ειπα δεν εχεις
αυτο ειναι η διαφορα μας!
οτι εμεις αν δεν παμε κατι ,το εξωτερικευουμε δεν γλυφουμε για κλικ ερμε!
κριμα τα γραμματακια σου ,κριμα και τα παιδια που θα καταστρεψεις!
δεν φτανει που εισαι τρανσοφοβικος ομοφυλοφιλος,φερεσαι και σαν παλιοπουστας λεγοντας οτι δεν τα ειπες!
συχαμερες ερπουσες αδερφες του ελεους σαν εσενα εχουν θεση μονο σε ενα πουστονταχαου!

stassa είπε...

Elf μπεη, φυσικα θα διαφωνησω μαζι σου. Αυτα που λες για κατεργαραιους και συναφια ειναι απλοϊκα, εσυ εισαι που το βλεπεις ετσι. Απλα νομιζω αισθανεσαι προβληματικος εσυ και για να το ξεπερασεις το φορτωνεις και στους υπολοιπους.

Σε συμπονω αλλα μην το θεωρεις δεδομενο οτι λυπομαστε ολοι τον εαυτο μας ετσι οπως εσυ. Επομενως ολα αυτα που εσυ νομιζεις "ειλικρινη" για αλλους ειναι απλως προσβλητικα.

Ουτε μπορεις να βγαζεις αμεσως υστερικο οποιον διαφωνει, η ενοχλειται μ' αυτα που λες. Δε σε βλεπω και πολυ προετοιμασμενο να εκθεσεις τις σκεψεις σου δημοσια.


Stella Fox, εννοειται, ολοι την αποψη μας λεμε. Κι εγω αυτο κανω. Κι αν χαλαρωσω πιο πολυ θα πεσω απ' την καρεκλα.

the elf at bay είπε...

@stella

Επειδή ακόμα είσαι προσβλητική λόγω της Αναπηρίας σου που ζέχνει κι επειδή ανέφερες το 'πουστονταχάου', επικυρώνεις για ακόμα μια φορά τον σεξιστικό Ανδρισμό σου.

Μην ξαναγράψεις στο μπλογκ γιατί σε βαρέθηκα. Αλήθεια.

@stassa

Τελικά δεν καταλαβαίνει κανείς τι εννοεί ο άλλος. Ό,τι λες δεν ισχύει για μένα και εννοείται ότι δεν θα επιχειρηματολογήσω στον οποιοδήποτε για να εκθέσω οτιδήποτε με αφορά. Αν εσύ κατάλαβες άλλα αντί άλλων δικαίωμά σου. Εγώ ένα πράμα κατάλαβα: Βρομάει πολύ το ψάρι. Δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ,

Ίσως θα έπρεπε να βγείτε από το ανάχωμα της συγκεκριμένης σκέψεώς σας και να αντιληφθείτε για ποιο λόγο (τουλάχιστον) 3 trans άτομα και κάποια ακόμα gender bending επιμένουν ότι στο post, αλλά κυρίως στα σχόλιά σας, διαφαίνεται κάποιος τρανφοβισμός ή έλλειψη επαφής με το αντικείμενο (τρανς).

Αν αφήσουμε έξω τις εξόφθαλμες χοντράδες, είναι και οι λεπτομέρειες που μετρούν. Οι προθέσεις σας μπορεί να είναι καλές, όπως ισχυρίζεστε, αλλά δεν έχει νόημα να επιμένετε ότι έχετε εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο ή με τον λιγότερο παρεξηγήσιμο.
Πολύ απλά δεν ισχύει.

the elf at bay είπε...

@Ανώνυμος

Όταν ακούς από τρανς για πουστονταχάου, αντιλαμβάνεσαι ευθύς την Υστερία και την Αναπηρία της συγκεκριμένης.

Το θέμα τελειώνει εδώ κι δεν θα απαντήσω σε τίποτα άλλο.

stella είπε...

toylaxisto emeis dextikame tis anapiries mas
dwsame ekaromyrria kai giname kati anwnymo poystraki
alla an den anakaleseis tin lexi anapiria tha se trexw mexri na patiseis mayro xioni!

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον «κλείνει» η συζήτηση θα ήθελα να προσθέσω κάτι τελευταίο μόνο και μόνο επειδή η απάντηση, μου φάνηκε ελαφρώς στην εξέδρα, που λένε και οι ποδοσφαιρόφιλες.

Προφανώς το θέμα δεν είναι ή δεν θα έπρεπε να είναι το πόσο «θερμοκέφαλη» αξιολογείται η όποια Στέλλα και κατά συνέπεια αν συμπαθεί ή αντιπαθεί -για τους δικούς της λόγους- τους gay γενικώς ή τους σεξιστές gay ή τους αριστερόχειρες gay ή τους χορτοφάγους. Μπορεί να διαθέτει ευαίσθητα αντανακλαστικά, μεν (τα οποία αγνοήσατε, δε, του στυλ: «γιατί ρε παιδιά; εγώ δεν είπα τίποτα!» ) και φέρει την ευθύνη των όσων ...απείρου κάλλους λέει.

To θέμα είναι ότι κάτι τέτοιο εξωθεί εσάς (και την οποιαδήποτε) να εκφρασθεί ελεύθερα. Μοιάζει με το...-Τυφλός: «Χέσε μας ρε πούστη» - Πούστης: «Τι λε ρε γκαβούλιακα;» ή αν θες το «okso palioallodapi» (που θίγετε και στην ανάρτησή σας). Φαύλος κύκλος.

Σύμφωνα, επίσης, με τη λογική που χρησιμοποιείτε το «αναπηρία» (χωρίς, προσωπικά, να θεωρώ τη λέξη προσβλητική) αυτή κάλλιστα θα μπορούσε να άπτεται στο 80% του γενικού πληθυσμού...και αυτό με ανοδικές τάσεις.

αυτά, λοιπόν, δεν έχω κάτι άλλο.